Google Glass'u Sıfırlama

Google Glass bir bilgisayardır ve tüm bilgisayarlarda olduğu gibi her zaman olduğu gibi çalışmayabilir. olmalı, veya bir uygulama düzgün çalışmayabilir. Bu gibi durumlarda, Camınızı sıfırlamak isteyebilirsiniz. Cam'ı sıfırladığınızda, üzerindeki tüm veriler silinir ve fabrikadan çıktığında üzerinde bulunan tüm ayarlar geri yüklenir, böylece cihaz yeni gibidir.

Cam'ı sıfırladığınızda dikkatli olun çünkü yaptığınızda bu verileri sonsuza kadar kaybedersiniz - Google + 'daki Otomatik Yedekleme klasörünüzden Glass'a indirdiğiniz veriler hariç. Herhangi bir bilgisayarda yaptığınız gibi, cihazınızı sıfırlamadan önce Glass'daki önemli verilerin başka yerlerde (Google+ Otomatik Yedekleme klasörü gibi) depolandığından emin olun.

Cam'ı orijinal fabrika ayarlarına sıfırlamanız gerekiyorsa Ayarlar kart paketi'ne, Aygıt Bilgi Ayarları kartına ve ardından gösterilen menüden Fabrika Ayarlarına Sıfırla'yı seçin.

Cam, gösterildiği gibi sıfırlamak istediğinizi onaylamanızı ister. Dokunmaya duyarlı tablete dokunarak sıfırlama işlemine başlayın. İşlemi iptal etmek ve Aygıt Bilgisi Ayarları kartına dönmek isterseniz, dokunmatik ekranı aşağı doğru hızlıca kaydırın.

Glass'ın kurulum ekranını görüntülerken sıfırlama işleminin tamamlandığını bileceksiniz.