Google+ Pazarlama Sayfanızda Kendi Mesajlarınızı Nasıl Düzenleyeceğiniz

Bir sosyal medya pazarlamacısı olarak, kendi Google+ yayınlarınız marka üzerinde izlenim bıraktığı için inceleniyor. Yazım hatalarını yaptığınızı veya içeriğinizin ses çıkardığından emin değilseniz veya doğru görünüyorsa postayı düzenleme veya silme seçeneğine sahipsiniz. Bir sahip veya moderatörseniz, marka hesabınız tarafından gönderilen içerikleri düzenleyebilirsiniz.

Marka sayfanızdaki bir yazı üzerinde değişiklik yapmak için aşağıdakileri yapın:

  1. Yazının sağında bulunan açılır menüyü seçin ve aşağıdaki seçeneklerden birini seçin:

    • Bu Yazıyı Düzenleyin: Yazınızdaki değişikliklerinizi veya düzeltmelerinizi yapın yazım hatalarını düzeltme veya bir fotoğrafın veya videonun başlığını değiştirme.

    • Bu Yazıyı Sil: Örneğin belirli bir makaleyi artık özelleştirmek istemediğinize karar verirseniz, postayı tamamen kaldırın.

    • Bu Konunun Linki: Size verilen bağlantıyı kopyalayıp güncellemeyi doğrudan Google + 'da olmayabilecek kişilere gönderebilirsiniz.

    • Yorumlar Devre Dışı Bırak: Hiç kimseye bir yorum bırakarak tarttığınız konuyu tartışma fırsatı vermek istemiyorsanız ancak yine de postayı yeniden paylaşabilmenizi veya etiketleyebilmenizi isterseniz bunu seçin seçeneği.

    • Bu Konuyu Kilitle: Başkalarının postanızı yeniden paylaşmasını, söz etmesini veya etiketlemesini istemiyorsan, onu kilitleyebilirsiniz. Mesajlar varsayılan olarak kilitli.

    • Dalgalanmaları Göster: Bu seçenek, yalnızca yayınınız paylaşıldıysa görünür. Hangi topluluğun yazıyı paylaştığını ve üzerinde yapılan yorumları, yazının nasıl paylaşıldığını ve paylaşım davranışıyla ilgili bazı analizleri gösterir. Tüm bunlar etkileşimli bir grafik biçimindedir. Harika bir özellik, bu yüzden bir göz atın!

  2. Bu Yazıyı Düzenle'yi tıkladığınızda yayınınız (veya bir fotoğraf veya video ise başlık yazısı) düzenlenebilir hale gelir.

    Yeni Neler Paylaş öğe kutusundaki tüm metni silseniz bile, Kaydet'i tıklatarak yorumu silmez. Yorumu silmek için Adım 1'de bahsedilen açılır menüyü kullanmanız gerekir.

  3. İstediğiniz değişiklikleri tamamladığınızda, Yeni olanı paylaş kutusunun altındaki Kaydet düğmesini tıklayın. (Veya gerekirse düzenlemeyi iptal etmek için düzenlenebilir yorumunuzun sağındaki X işaretini tıklayın.)

    Kaydet düğmesini tıkladığınızda, yorumunuz etkinlik özet akışınızdaki aynı yerde kalır; Ancak, değişiklikleriniz yapıldı.

    Yorum düzenleme işlemini iptal etmek için X işaretini tıklatırsanız, bu eylem yorumun silinmediğini unutmayın. Yorumu düzenleme konusundaki fikrinizi değiştirirseniz X'i tıklayın ve yorum kutusu artık değiştirilemez olacaktır.