IPhone Kişilerini Düzenleme ve Silme

İnsanlar hareket eder, iş değiştirir, telefon numaraları ve isimler verirler ve iPhone Kişilerinizi durumla güncel tutmak istersiniz. Kişileri düzenlemek ve silmek için ayrılma noktası aynı:

  1. Ana ekranda veya Telefon uygulamasının kenetlenme yuvasındaki Kişiler'e dokunun.

  2. Düzenlemek veya silmek istediğiniz kişinin adına dokunun.

  3. Sağ üst köşedeki Düzenle düğmesine dokunun.

  4. Düzenlemek istediğiniz alana dokunun.

    Değişikliği yapabilmeniz için klavye açılır.

    Düzenlemek istediğiniz bir sonraki alana ilerleyin ve başka değişiklikleri yapın.

  5. Bir alanı silmek için, alanın solundaki kırmızı ve beyaz eksi işaretine dokunun ve sonra sağ tarafta görünen Sil'e dokunun.

    Add Field seçimlerinden eklediğiniz bir alanı silmek isterseniz, o bölüme dokunun, sağdaki görünen X'e ve ardından Bitti'ye dokunun. Alan boşaldığında, Kişi Bilgisi ekranında artık görünmez.

  6. İlave bir telefon, e-posta, web sitesi veya adres eklemek için, son girilen alanın altındaki boş alana dokunun.

  7. Bir alan eklemek için, ekranın altındaki Alan Ekle alanına dokunun ve daha önce "Yeni Kişiler Oluşturma" bölümünde açıklandığı gibi devam edin.

  8. Sağ üst köşedeki Bitti'ye dokunun.

  9. Düzeltilen iletişim bilgileri ekranı görüntülenir.

Bir kişiyi silmek için, kişinin adına dokunun, düzenle'ye dokunun ve ardından düzenleme ekranının altındaki Kişiyi Sil düğmesine dokunun.

Yaptığınız değişiklikler, eklemeler ve silme işlemleri, otomatik olarak bilgisayarınıza ve iCloud veya Google gibi kullandığınız hizmetlere giren diğer cihazlara aktarılır.